salam perkenalan

kepada semua penggemar baju-baju n item-item dr bundle..selamat mengunjungi blog yg x seberape ni....tiada item-item rareeee/ganazz untuk dijual,sekadar item biasa sahaja...kalau ade yg berkenan ataupon ade sebarang pertanyaan boleh la call/msg 014-5077147 [che pa] or 014-5071495 (Do HalowBang..) "pandai kecek ambo buwi sajo" hehehe.tp, sebelum membeli, lebih baik anda baca terma dan syarat2 yang telah ditetapkan..segala kesilapan diharap maaf banyok..kito baru lagi bohhhhhh.jangan lupa tngok no. yg tertera di bawah item samaada CHEPA atau DO HALOWBANG.terima kasih semua :)

get this widget here

Wednesday, September 29, 2010

kasut converse US high cut(SOLD)

Kongsi
size 8 setengah
panjang kasut 11 inci
made in usa
condition 90%
tapak kasut masih ok
rmSOLD siap pos laju

Share/Bookmark

vintage adidas USA ringer(SOLD)

Kongsi

size M
lebar19,panjang 26
condition 90%
kain lembut
64% nylon,36% cotton
single stich
rmSOLD siap pos laju

Share/Bookmark

tqqqqqqqqq NUFFNANG,,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kongsi
NUFFNANG telah mengembalikan status glitterati kembali....hehe..aq x akan menduakanmu lg...hehhe...temkiuuuuuuuuuuuu nuffnangggggggg
Share/Bookmark

Sunday, September 26, 2010

vintage adidas ringer(SOLD)

Kongsi
size S(tp macam M)
lebar 19.panjang 25
condition A
67%cotton,33% polyester
kain lembut
made in turkey
rmSOLDsiap pos laju..

Share/Bookmark

vintage adidas line target(sold)

Kongsi
size m
lebar 18.panjang 27,
made in japan
condition A+++
stripes mods kat tepi
pergelangan tangan panjang(macam yg germany n USA)
rmSOLD

Share/Bookmark

Wednesday, September 22, 2010

vintage garry cosby shirt

Kongsi
 size M
lebar19,pnjang27
condition A
(kualiti kameroku yg low tu,warna baju mcm pic yg kat tengah tu)
single stich
tag garry cosby
90% cotton.10%polyster
rm30 siap pos..


Share/Bookmark

Sunday, September 19, 2010

singlet RUN DMC adidas(SOLD)

Kongsi
size M
lebar18,pnjang27
condition AAA
limited ni boh
rmSOLD


Share/Bookmark

vintage michael jackson 1992(SOLD)

Kongsi
size L 
lebar19,pnjang29
kain 100 lama
condition 90%
tiada lubang
tag BRIGHT GREEN
1992 triumph international inc
SOLD
`

Share/Bookmark

Friday, September 17, 2010

vintage adidas long sleeve west germany(sold)

Kongsi
size S
lebar 16.5,pnjang 25
50% cotton,50% polyester
single stich
condition A,tiada lubang
deadstock
SOLD


Share/Bookmark

Thursday, September 9, 2010

รεlﻪოﻪէ ﻪгﻨ гﻪկﻪ ﻪժﻨlfﻨէгﻨ ოﻪﻪF չﻪհﻨг ռ ъﻪէﻨռ drpd BUNDLE MUNG

Kongsi


รεlﻪოﻪէ  ﻪгﻨ  гﻪկﻪ  ﻪժﻨlfﻨէгﻨ  ოﻪﻪF  չﻪհﻨг ռ ъﻪէﻨռ
SALAM AIDILFITRI DIUCAPKAN KEPADA RAKAN2 SEPERJUANGAN DAN JUGA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM YG MENGUNJUNGI BLOG INI...MOHON AMPUN SEKIRANYA TERSALAH BICARA.....MAJULAH BUNDLE UNTUK SEMUA...SALAMMMMMMMMMMMM

Share/Bookmark

Tuesday, September 7, 2010

prada shoes..made in italy

Kongsi
size 8,pnjang kasut 11.5 inci
condition tip top...tgk pic ler..
tapok tok aus lg(katenye ore kelate).
made in italy
sesuai untuk dipkai time raya
rm300 siap pos...nego

Share/Bookmark

Monday, September 6, 2010

IKLAN RAYA TV3 MENGHINA ISLAM..?

Kongsi
video

Sunnguh Haluss Propaganda Kuffar Melalui Iklan ini :.

Scene 1 - Budak Lelaki Melayu sedang menilik-nilik sebuah buku bergambar di malam yang gelap dalam sebuah pondok buruk beratapkan rumbia dengan bertemankan sebiji mentol. Terdapat seb...u...ah sangkar burung yang tergantung di sebelah kanan tingkap yang terbuka.

1.Budak Lelaki Melayu - Orang Melayu

2.Buku - Bible

3.Pondok Buruk Beratap Rumbia - Kemiskinan

4.Malam Yang Gelap - Islam yang mundur

5.Mentol Lampu - Pencerahan (Illumination) - Lucifer@Iblis

6.Sangkar Burung - Simbol manusia yang terkurung dan terkongkong dengan ajaran ISLAM7.Tingkap Terbuka - Jalan keluar dari kemiskinan dan kemunduran

Scene 2 - Close up sehelai mukasurat yang mempunyai gambar sebuah beca bewarna merah dengan berlatarbelakangkan sebuah pokok Krismas dan North Star (Bintang Utara), menutup sehelai mukasurat lain bertulisan JAWI yang diterbalikkan (inverted).

1.Mukasurat Bergambar - Bible (Christianity)

2.Mukasurat Jawi terbalik - Al-Quran yang dihinakan

3.Beca Merah - Samaran untuk kenderaan Santa Claus

4.North Star - Bintang Kelahiran Horus (Dajjal)Pokok Krismas - Simbol Paganism

Scene 3 - Keluarnya bintang-bintang kecil beraura yang membawa cahaya dari gambar beca. Budak Melayu delighted (kagum dan gembira). Bintang-bintang berterbangan keluar dari tingkap rumah buruk lalu membentuk sebuah beca merah berlampu lip-lap dengan seorang lelaki separuh abad yang memakai songkok (bukan ketayap) putih dan berambut putih. Lelaki separuh abad mempelawa budak Melayu untuk bersama-sama menaiki beca merah dan seterusnya meninggalkan pondok buruk.

1.Bintang-bintang kecil beraura - Keajaiban, kekayaan, kemahsyuran, kemodenan etc.

2.Lelaki Rambut Putih Dan Bersongkok Putih - POPE - Ketua Agama Kristian

3.Pelawaan Menaiki Beca - Pelawaan Masuk Kristian Scene

4 - Budak Lelaki Melayu dengan seorang Budak Perempuan Melayu masuk ke dalam beca dan terus duduk bersandar. (Scene ini memaparkan kejayaan memurtadkan (merosakkan) Bangsa Melayu)

1.Budak Lelaki Dan Budak Perempuan Melayu - Bangsa Melayu.

Scene 5 - Beca terbang ke Pulau Pinang, Teluk Intan, dan Kuala Lumpur. Tempat-tempat ini bercahaya dan bersinar (illuminated) dengan kehadiran beca merah.

1.Pulau Pinang - Tempat Illuminati mula bertapak (Francis Light)2.Teluk Intan, Hilir P...erak (Anson) - Ada Illuminati Lodge kat sini. Rotary club pun bersepah.3.Kuala Lumpur - Malaysian Illuminati punya capital.

Scene 6 - Tiba-tiba ada satu pasangan tambahan budak lelaki/perempuan melayu dalam beca.

1.Pasangan Melayu Extra - Murtad dan kerosakan makin berkembang dan mendapat sambutan

Scene 7 - Beca berhenti depan unit kondo. Satu pasangan budak Melayu lagi diorang pickup. Budak Melayu Kampung gembira sampai bercahaya-cahaya mukanya.

1. Kondo - Bandar/Middle Class. Budak kampung dah diterima oleh orang bandar. Masuk Kristian adalah cool, urban, modern dsbnya.

Scene 8 - Seorang budak perempuan memeluk seorang budak perempuan lain dari belakang. Kepala seorang budak lelaki hanya tersengih di tepi pasangan tersebut.

1.Pasangan Budak Perempuan Berpelukan - Lesbianism/Feminism2.Kepala Budak Lelaki Tersengih - Lelaki yang tak dipedulikan dan diperbodohkan.

Scene 9 - Beca terbang merentasi sebuah pulau.

1.Pulau - Singapore lah.

Scene 10 - Beca terbang merentasi awan dan menuju ke sebuah kawasan pergunungan. Kelihatan sebuah masjid di sebelah kiri, budak-budak Melayu tak mempedulikan kewujudan masjid malah lebih tertarik dengan pemandangan di bawah beca terbang.

1.Kawasan Pergunungan (Bukit-bukau) - tempat tinggal Jin2.Masjid Kecil - Agama Islam yang lemah

Scene 11 - Budak-budak Melayu sudah mendarat dan terus berlari sambil menunjuk-nunjuk ke arah Masjid yang terletak jauh disebalik jurang yang dalam sambil ketawa berdekah-dekah. Terdapat dua tangan misteri yang juga sedang menunjuk-nunjuk ke aras masjid. Sebuah bangunan misteri berada di antara masjid dan budak-budak Melayu.

1.Bangunan Misteri - Sebagai cover up (Yang sebenarnya ditunjuk-tunjuk adalah Masjid)

2.Perbuatan Menunjuk Menggunakan Jari Telunjuk - Perlakuan Biadab

Share/Bookmark

Sunday, September 5, 2010

vintage nike 3 suku silver tag(sold)

Kongsi
size M
lebar 20,pnjang 28
kain 100 lama
condition 85%
tiada tulang
rmSOLDsiap pos

Share/Bookmark

Friday, September 3, 2010

vintage adidas V neck(SOLD)

Kongsi
size M
lebar19,pnjang 28
conditin 90%
made in japan
lambang adidas da pudar sedikit
SOLD

Share/Bookmark

vintage adidas ringger(SOLD)

Kongsi
size L
lebar20, pnjang 28
condition A
tiada lubang&koyak
tag dalam da lusuh
rmSOLD

Share/Bookmark

Thursday, September 2, 2010

rolling stones bridge to babylon 1997(SOLD)

Kongsi
size L
lebar 20,pnjang 29
tag anvil,kain 100
single stich
condition A..like new..
1997 promotour inc under license to tna

SOLD

Share/Bookmark

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails