salam perkenalan

kepada semua penggemar baju-baju n item-item dr bundle..selamat mengunjungi blog yg x seberape ni....tiada item-item rareeee/ganazz untuk dijual,sekadar item biasa sahaja...kalau ade yg berkenan ataupon ade sebarang pertanyaan boleh la call/msg 014-5077147 [che pa] or 014-5071495 (Do HalowBang..) "pandai kecek ambo buwi sajo" hehehe.tp, sebelum membeli, lebih baik anda baca terma dan syarat2 yang telah ditetapkan..segala kesilapan diharap maaf banyok..kito baru lagi bohhhhhh.jangan lupa tngok no. yg tertera di bawah item samaada CHEPA atau DO HALOWBANG.terima kasih semua :)

get this widget here

Tuesday, March 1, 2011

lagi penipuan di MUDAH.MY

Kongsi
PERHATIANN..!!!!!!!!!!!!
korang sumer berhati2lah semasa membeli barang di mudah.my dan berhati2lah dgn nama AIZAMNI MD NOR yg telah merosakkan arena bundle ini..saper2 ade maklumat ttg aizamni celaka ini sila text aku..



nama : AIZAMNI M NOR
no hp : 017-4841796
no acc : 03060041827526 cimb
lokasi : TEMERLOH
item : SAIGON

JGN DEAL KALAU TERTERA NAMA MAMAT NI..!!!!!!!!

HATI2 SEMUAA..!!!!!!!!

Share/Bookmark

15 comments:

  1. camna leh kena tipu?

    ReplyDelete
  2. Salam...sy baru kene tipu dengan budak penang...name lam mudah.my mohd sudin...dia suruh bankin rm700..saya beriye2 ingat barang dapat last off hp...hati2...kes dah masuk polis..skrg dia menyamar name macam2..hope korg hati2...dia kate ade samsung...just ade gambar tapi barang takde..ingat hati2 semua kalian

    ReplyDelete
  3. Angah - 0142422889.April 11, 2012 at 11:50 PM

    Salam, ... Awas dan minta rakan2 siasat di mana penipu ni:
    Muhammad Farid b.Alias.
    Acc. MAYBANK : 163064052157.
    HP :0133286422.
    Alamat :39 Rumah Murah Gong Badak,Terengganu @ Sekitar Bandar Indera Mahkota, Kuantan ,Pahang. Kamera Canon yang tak wujud.Duit dah bank in .LESAP. Minta rakan2 pantai timur siasat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pihak tuan yang kena tipu atau di tipu..boleh laporkan kes ke tribunal pengguna..

      Delete
    2. bro..aku pon kena...
      Muhammad Farid b.Alias.
      Acc. MAYBANK : 163064052157.
      HP :0133286422, 01129043411, 01115699594
      Alamat terbaru dia ckp
      No 17,Lorong bukit setongkol perdana 42,bukit setongkol,25200,kuantan pahang. yang dekat kelantan tu mmg org pg cri x jumpa.. as_ridzwan blh bg contact tribunal pegguna tu?nk buat report..ramai sgt dia ni tipu..

      _

      Delete
  4. saya pon kne,,,da bank in rm820 tp brg xsampai2 lg,,so ajar sy cmne nk wt?kne wat report polis ke?sy nk wet sy blek!!!huaaaaa

    ReplyDelete
  5. aku pun terkena dalam bulan puasa ni..teringin nk beli galaxy note, so, tgk tawaran menarik dalam mudah.my, akhirnya, duit aku lesap RM1100, lpas bank in, dia bagi trace no pos laju yg palsu..org yg menipu ni xsedar dosa dan pahala..sila berhati2 dengan insan bernama kiki..

    nama : wan Mohamad adhan bin wan mustapa
    03110026016525 (CIMB)
    mintak padangan, macamne nk dpt duit aku balik...tlg la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kol 0172048991/ hari selasa ni aku nk g report atas nama yang sama. wan mohd adhan. lesap duit aku.

      Delete
  6. bro..aku pon kena...
    Muhammad Farid b.Alias.
    Acc. MAYBANK : 163064052157.
    HP :0133286422, 01129043411, 01115699594
    Alamat terbaru dia ckp
    No 17,Lorong bukit setongkol perdana 42,bukit setongkol,25200,kuantan pahang. yang dekat kelantan tu mmg org pg cri x jumpa.. as_ridzwan blh bg contact tribunal pegguna tu?nk buat report..ramai sgt dia ni tipu.. contact aku 0112116743..aku tga kumpol maklumat nak serah kepada pihak polis

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://1penipuan.blogspot.com/2013/03/muhammad-farid-bin-alias-penipu.html

      Delete
  7. aku pun baru kena(Camera Nikon)barang takde,track number diberi x wujud. tolong kesan orang ini baru beroperasi 30dis 2013.hati2.
    muhammad lukman
    acc. maybank 154044818073
    hp;0108093937
    tinggal:kl

    ReplyDelete
  8. Zul sesiku lipat 0122558069.. penipu kecil kecilan... area puchong

    ReplyDelete
  9. Mohd zalmi bin thalib no ak cimb bank 7612003811 pembohong besar = dajjal

    ReplyDelete
  10. muhammad syaarif roslan penipu jgk 0172332851 hati2..mudah.my

    ReplyDelete
  11. muhammad syaarif roslan penipu jgk 0172332851 hati2..mudah.my

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails